Sjølies WEB er en liten familiebedrift som pr. 2019 drifter to nettbutikker, Skadedyr.net og Sprengkiler.no

Vi holder til på Askøy utenfor Bergen.

I 2007 startet vi foretaket, hvor vi solgte belysning og diagnosesystemer til biler. Denne delen av bedriften ble solgt i 2011 og lever fortsatt den dag i dag.

I forbindelse med påbygg av en hytte i familien støtte vi på et stort problem: en større bergnabb / fjellknaus gjorde det umulig å bygge slik vi ønsket. Vi hyret inn en sprengningsbas som konkluderte med at det var alt for nære hytten til å sprenge det. Vi bestemte oss derfor for å forsøke å fjerne den selv. Det beste alternativet som pekte seg ut var å knekke den i mindre biter med sprengkiler / fjellkiler.

Etter å ha lett i det norske markedet fant vi ut at det var på det jevne et dårlig utvalg, særlig på Internett. Vi bestilte derfor inn noen kiler fra en fabrikk i østen og var forbauset over kvaliteten de holdt. De ble brukt i hull etter hull og slitasjen var minimal!

Vi fikk da i stand en avtale om levering med denne fabrikken og Sprengkiler.no så dagens lys. Siden den gang har vi hatt som mål å bli landets største leverandør av sprengkiler / fjellkiler til det norske markedet, og vi er godt på vei!

Vår filosofi er at kundene skal være fornøyde! Er det noe du er misfornøyd med, ikke nøl med å ta kontakt, og vi vil gjøre det beste vi kan for å gjøre deg fornøyd.